PART TIME JOB

Thursday, 20 September 2012

~Burger Segamat~

Assalamualaikum..... Selamat Tengahari...
12.00pm...15min lagi tunggu nak rehat . pe nak wat keje sume dah settle.. apa lagi duk belek2 FB la kan n Blog hehehe.... sambil2 tu duk belek pic dalam folder ni.. ternampak lak gambo burger segamat ni...aduuuii meliur dah mulut ni.... hehehe sib bek x menjejeh kuar je kan.. burger ni mmg sedap n murah... bak kata lebih murah dr tmpat yg pnh mis purple duduk... tganu ke mersing ke sm je mahal burger.. dh la x sedap mana kan... tp burger segamat ni leh wat teringat2 smpai x tdo mlm ... hehehehe... apa taknya.. daging dia lembut je... ni burger special tau harga RM 3.00 kalo tmpat burger spesial mau kat RM 3.50 silap2 buh RM 4.00 kot. apa yang spesel pasal burger ni meh nak citer

  • daging/ayam yanmg bersalut telur
  • sebelum dia salut tu die buh mayonis , kicap cair  n rempah
  • watkan dia sedap..daging dia x dela garing sgt..
  • bila makan penuh mulut n mayonis dia..perghhh meleleh
  • mmg terbaik la...kat segamat je la kan... tp may b kat tmpat laen ada g yg sedap
  • Harga Burger Special RM3.00 burger Biasa RM 2.20...mmg berbaloi
  • Lokasi : Depan Bilion
  • Masa bukak Kedai: x pastilah rasa dr kul 3.00ptg smpai 12.00mlm
  • pakcik yg wat tu senyum je...
  • The Great !!!! like 100 kali





  • Amacam meleleh x... huarghhh lapar ni... k la nak balik makan. daaaa.......Adios..Assalamualaikum

No comments:

Post a Comment